cuti? baek takpyah -.-

Haii korang semua. Alololo jangan lah nages, ite dah datang nie. rinduu ea? sorry lah lame tak update blogg omel nie. dahdah jgan nages ea.

Okeyy gedik, so what -.-

Cuti? Cuti sekolah kan? whoaa bestnyerr! lagi best bile time cuti kne pegi sekolah, kan sayang? terima kasih tuition hikmah sebab dah buat cuti sekolah aku seperti hari persekolahan biase. Ohh ye tuition hikmahhh. I really love youu :* . cuti, dua minggu, tapi homework mcam cuti 2 tahun. yeahh great kan? -.-

Awakawak, macam mane awak boleh terpandang name kite eah? ohh name kite omel ea? hee terharu lah kite. Awkawak, kite nak buat asrama dekat sekolah boleh tak? sebabnye kann kite rase kite nak terus duduk dekat sekolah lahhh. Bolehh?

Kelas hikmah, sebenarnyer kite suke sebab terpilihh, tapi kenape mesti setiap hari nak ade klas? smpai pkoll 4 plak tue. kite penat lahh. nak drop, tapi kite sayanggg :( . Aah lahh, eh kite lupe kite nak SPM taun nie, so struggle lahh skit kan? errr penatt lahhh. kawankawan kite yg laen kan kalo pkol 4 tue dah knyang dah. dah boleh tidur bangun tidur bangunn.

Ayah kite ckap kan, kalo tak dpat A jgak empat empat subjek tuee, taktau lah nak ckap apee. okey ayah i'll do my best. ohh ye exam dah abes. markah pnn dah dapat. Alhamdulillah tak lah mengecewekan sangat kann. and yg paling penting, Akaun aku lulus! even just ckupckup makan jehh. tapii sumpah aku bersyukur gillee :)

nota sentap: post kali nie takde kena mengena dgan yg hidup atau pnn yang sudah tiade. saja dipost kerana kebosanan. * aku kne ckap mcam nie, kalo tak nanti sekolah dah bukak ade jgak kang yang kne masuk bilik disiplin. dipanggil di perhimpunan dan dikaunseling :D . jyeaahh peace teacher :V



Hari Guru, guru kelas aku. Puan Ida Marlini. Comel kan dea? Thanks cikgu sebab dah berkorban utk kteorg yg degil megil niee. hee sayang cikguu :*



nampak? cikgu disiplin aku, Mahadi. gengster. tapi dalam hati ade taman. peace :V


cikguu err Arif kott. hee cikgu petangg, mudee. peace cikguu :)


my veryvery bestfreind. Nurul Asyikin Rehan <3


Happy Holiday Guy's