Kisahnya....

Hi semorang! Sihat tak? Lama beno gamaknya tak hapdet belog ni. Hmmmm cian iye :(

Actually tujuan update blog ni saja saja je bosan taktau dah nak buat apa kahkah. Biasalah, semester break kan. Yeayy abes dah semester tiga! Taksabar bakhang nak pergi LI wiwiwiwi> Suka lah! Sebab LI dekat johor je bukan dekat merlimun sana :/

Tapi, percayalah nanti mesti merindui merlimau jugak akhirnya. Chill, enam bulan je pun takde dekat merlimau. Abes praktikal back to basic ah as a student. Ahhhhh student life -.-

Cant wait for the result! Harap haraplah semuanya okay amin :') Pointer please jangan jatuh okay? Nakmo nakmo cukup sem dua je yg mencipta sejarah okay? Jatuh teruxxx pointer den -_______- Semester paling teruxxx dengan peristiwa hitamnyaaaaa whoaaa :O </3

Past is past. Let bygones be bygones. Yaaaa memang let bygones be bygones tapi ekau ingat sesonang acam tu je den nak melupakan? No no no no no. Kecuali aku yang lupa ingatan then time tu jangan kata peristiwa tu je aku lupakan, dengan dengan orang yg melukai aku sekali aku lupa :')

So while waiting the result come out, aku pun jadilah chef aka surirumah takbertauliah dirumah. Baguslah jugak, boleh aku buat persiapan sebelum mendirikan rumahtangga sebenar ewahhh keeeeeelass kau chot!

K dah, aku dah dapat idea dah nak buat apa. Bye guys! See you at the next post! Assalamualaikum! :-)