I'm okay. Do you?

Hi korang, cuti sem dah abes brahh. Kena balik merlimau dah ;'( Its not enough sebenarnya pengarahku tercinta. Sila bagi cuti sem tu lama lagi boleh? Result sem satu nie? Ceittttt, malu lah :-(

Act, this post is goes to my syhmi. Idk why. He's so annoying. Like seriously -_____- Kenapa tah dea jadi macam tu. Padahal benda sikit jeh, memang takpayah nak besar besar kan lagi pon memang dea ada effort nak berbaik dengan aku, tapi...... Ahhh tah lah! Sakit plak hati kita -..-

Memanglah aku ngaku aku salah sebab update status dekat account fb kau, tapi aku rasa, taklah teruk mana status tuuuu. And, niat aku nak gurau gurau jeh. Dpat kau, haaaa cam*****!! Aku dah bagi kau password account aku, takpayah lah mengada-ngada nak tukar, asal? Balas dendam? Nahhhh! Gi dengan sikap kau yang pendendam tuu. Gara-gara kau tukar semua password aku, terus aku lost contact dengan bebudak nie.

Member aku yang nak mintak tolong pon, aku dah takdapat nak membantu, so hell yeah -.- Memang, memang aku menyirap gila. Kalau setakat account fb aku kau tukar takpelah, nie siap dengan yahoo lagi, mano den takhangin acamtu!! Its so troubles me. Sumpah. Then, lepas tuuuu aku memang lepas geram dekat twitter lah kan, memang najis twitter aku petang tuuu, ahhhh! I can't control myself. Maaf sebab maki kau.

One more thing, paling annoying tahap tokek bila, kau melayan semua perempuan dkat social account kau! Ahhhhh! Nyirap betei aku, kau tahu aku taksuka but still yet kau buat benda yang sama. I tell you what, jangan sampai one day, aku buat balik macam tu dekat kau. Untunglah orang lain semua kau boleh call, msg. Sedangkan aku, aku nie gf kau tapi sebab ego kau yang tinggi tu, kau sanggup taklayan aku atau maybe kau dah malas dgn aku kan?

Tell me the truth. Takdelah aku sakit hati, kalau kau nak break ke apa, cakap. Takpayah nak berkias2 sangat dekat twitter kau tuuuu. Mingle, Kau dah tak bermakna lagi bagi aku, etc. Maigod! Sakitnya hati aku, Tuhan jeh lah yang tahuu syhmi :')

"Whatever you give to life is gives it back. What comes around goes around. "
#NoteToYouMyLove.