Mohon.

For you my future husband,  

"Sorry Kau Dah Tak Bermakna Buat AKu ."

Kalau anda taktabah, mungkin akan menyebabkan sesuatu hubungan tu terputus. Am I right? Aku bukan nak tunjuk kesalahan kau, bukan. Aku cuma nak kau berfikir, ada tak kau fikir pasal perasaan aku bila kau update benda tu dekat laman sosial kau? Ada tak? Takde? Okay.

Dulu ponn pernah gaduh. Malah lagi teruk, siap bermaki maki.Tapi aku masih chill. Marah marah nak pegi mana en. Dan kau dah janji ponn taknak buat lagi benda yang sama en. So please, keep your promises.

Kau cakap kau panas baran. Yes you're. Tambahan, kau mempunyai ego yang tinggi. Tinggi sangat dan kekadang membuatkan aku sakit hati. Duhduh. And, FYI aku ponn baran jgak. Tapi bila aku nak mengamok or posting something on my social account, lets think twice.

Dannn, kenapa bila bergaduh, automatik sayang kau jadi ramai? Oh like seriously, aku memang kuat jealous. Sape sape ponnn akan jealous jgak doh kalau dah dengan orang lain kau bersayang. Eh, you're mine. Jangan lah gegatal. Even kawan, kawan ada had ye sayang. Kalau dah dea pon kau panggil sayang, abes aku nie apa?

Ha memang aku kuat jealous wei, eventhough dengan member sendiri. Mulanya memang takrasa apa, tapi bila dah bersayang sangat dgn mereka, ambik berat sngat terhadap mereka berbanding aku sndiri, memang hangin. Hangin nak mati tau?

So please, for sake of our love, do something. That all.

love.

Sincerely me: Your coming soon wife.