Perpisahan ini.

Hi blogger *cough cough* Haritu en, aku lupa password blog. Hahahaha bertapa lamanya aku takhapdet blog nie. Tsk tsk dont cry bebi dont cry *hulur tudung lap hingus* Euiwww -.-

Hm hm hm actually, post kali nie macam banyak benda ah nak cerita. Banyak! Banyak ke? . . . . .  Korang jangan bosan membaca eh? Amaran keras, kalau taksanggup nak baca, jangan baca dari awal!

Firstly pasai result spm. Alamak kau nie chot, dah lapuk ah cerite result spm nie! Eh? Kesahnya hako!! Hahahaha, tapi memang dah lapuk pon. Apa yang aku boleh cakap pasai result aku is, syukur alhamdulillah walaupun target aku taktercapai but still yet, result aku mampu buat ayah tersenyum :') This is all for you, dad :*


For all your efforts, thankie ayah. Me loves you so much! :* xoxoxo

Mula mula mcam takut jgak nak ambik result, tapi bila dah dapat, ahh logo den! Logo! Eh termasuk bahasa nogori plak hihi maaf maaf! Lega, lega yang berbaur kecewa. Kecewa ah. Kecewa sikit. Addmath saya!. . . . . .


 And *clap clap* untuk my brotha, Haikal for the great result ever. Fuyoooohh naek pentas tu ambik result, aku dengan yang laen terpaksa beratur nak ambik result. Dea? Fuh fuh! Congrats Haikal! And Aini, our classmates for 7A's! Congrats to all of us, IT 1 students for the flying colours results! You're the best ever classmates I have! :)


Guys, good luck untuk hari mendatang! :)

Secondly is about my work. Yeah Trand Asia Shipping Company, TASCO. Kalau aku taksilap ah, almost two months kerja situ, macam macam yang aku belajar. Belajar cari duet, belajar bergaul dgn orang orang tua, belajar dengan words 1Malaysia, belajar ngorat lelaki. Eh salah salah takmoleh nak backspace ah hahahaha.


The best workers ever, ika aka wonderpets wonderpets kami datang! Lololol! xx

No no, ngurat tu takde ah kenyit kenyit mata sikit tu normal ah. Macam macam orang aku jumpa dekat sini. Tua, muda, baek, bonzer, yang gatai ada, yang miang ada *ehem sila terasa*. Eish eish -.- Hahaha and the important is, dekat sini lah aku jumpa dengan manusia yang hm, yang hm. Yang apa ek, yang sasau kot. Kahkah antaranya abang fadil our big boss, fido as abg fadil's assistant, kak yana kak mira our bonzer, kak ira, ika, apis, paan, apoielek, yiyi. Alahai terlampau ramai sangat ah nak di mention.


Abg Fadil *cough* with his assistant Abg Fido *cough cough* 

Ramai. *baca dengan sekali nafas* Aunty manager, uncle brahim, kak maimon**, kak siti**, kak ana, abib, echa, iduri, kak emil, syamil**, eein and faez our tough mens ever. Omg omg badan mereka, awhhh! :D aunty kungfu, aunty pa chu kang, aunty komunis, aunty power puff girl, aunty wong. Hahhhhhhhhhhhhh! Semput? Tu lah nak tau sangat kan? Tu makan dea! Dush dush!


Yg nie anak sulung dea, 16.5 inci . Yg merah tadi mak dea, 20 inci. Gila dah. Hahahaha kbye.

Masa kerja tue, adalah kiteorg pegi mandi mandi -,- yeahh T.T, lepas tu karoke mmg tak ingat dunia ah hahaha. I had such a wonderful experience working here. Thanks tasco. Knock knock "who that?" rabbit "what? rabbit?" no I mean peter rabbit. Kihkihkih good bye paddington bear, good bye peter rabbits, good bye my almost lover ~ Eh salah salah XD

Okay tutup cerita pasai mereka *packing diri deaorg dalam kotak paddinton bear 20 inci* Next is about, a very bery sad story ever *sila lah korang sediakan tisu sekotak dua* Its about, a very long, longer and longest camping ever! Eh camping ke? No....... It was PLKN -,- . Clap clap to myself sebab berjaya terpilih menjadi wirawati negara T.T


Mano mau poyi eh? Nogori bang. Ahaks! -.- 

So see there? 1hb mei nie aku dah pergi melapor diri untuk menghitamkan kulitku. So sad you know tsk tsk T.T .  Alaa Chot 77 hari jeh taklama tu. Pejam celik pejam celik dah 70 hari, then 7 hari sebelom nak balek tu mesti kau taknak balek punya. Ramai yang cakap macam nie? Aku ponn, hm yelah kot. *sedapkan hati* Kenapa nama kem aku macam dekat perkampungan orang asli? K. . . . .


Mioooww si kucing gila -,- Shimo :3

Then sekarang nie memang menghitung hari detik demi detik ~ *ketuk ketuk mic* Hahahaha tinggal seminggu jeh kot aku di bumi Johor nie. After one week, good bye johor hi nogori sembilan!

Too many goodbye's right? Hm.