Tiada sebab.

Hi abang, ye abang. Abang Fadhil. Hm acane ek, hm sorry. Sorry k. K bye.

Actually, nipu ah kalau aku takterasa en dah terang terang dea cakap pasal aku dan aku terima dan aku okay. I repeat, iOkay :) Dah memang salah aku en.

Aku rasa en, rezeki macam mencurah curah sekarang nie. Ye, alhamdulillah. Syukur.

Semalam, apis member tempat kerja belanja makan. Harinie, jejaka hitam pendek yang belanja makan. Haritue pon dea yang belanja makan. Esok siapa mahu belanja saya makan? :)

Saya. . . saya hm kerja esok. Ahad pon saya kerja. Aah saya carik duet nak kahwin. Yelah zaman sekarang, no money no talk. Kan?


Hi Abang Fadhil, apa khabar angry bird bang? Hahahaha. Hi hi hi! 


Hi Abang Fido, eh salah! Hi abang Saiful Zul. Esok nak air season lagi hehehehe. Hi hi hi!

Mereka, kira macam hm orang kuat ah dekat Tasco. Kuat takkuat sangat ah. Eh? Hahahahaha maaf bang maaf. Mereka, acapkali stalker blogg saya okay! 

Apa kaitan mereka dengan saya? Hak alaa kau nie dah kenapa tadi dah cakap kan deaorg kerja tasco. Kan aku buat rework dekat tasco. Hak alaaaaa! Puihhh -,-


Dan ini. Siapa pulak nie? Guess who wuwuwuwu. Hi budak hitam keping! Hi hi hi!

Saya taknak kerja ahad nie, tapi hm . . . . . . Takpe ah saya nak kahwin cepat ah! *sign surat nikah* Hahahaahaha

Btw, saya nak buat correction about my older post yg saya letak hambar baju kelas tue, actually, tu tahun 2009. Hihihi maaf ah nobody perfect der! 


"Jika mereka cakap belakang tentang kau, tahniah! Nampaknya kau dah maju ke hadapan!"