Takmengerti, takmahu mengerti.

Hi korang! Lama dah takupdate blog nie kan? Alololo jangan ah nanges *hulur tisu* So guys, how life's? Ada baek? How work? How school? Eh tetibe school eh? K. . . . Penat aku, kejap bukak tab blog, kejap bukak tab twitter, kejap bukak tab youtube yg lambat gila nak buffering, bukak tab facebook melayan Yiyi, Fido dengan si Atiqah. Haihh jahanam ntebook aku.

Hi boy, I'm so sorry for every single words that I've said. I don't meant anything okay. Swear. I've told you what, don't put too much expectations on me. And now, you can't put blame on me because, I HAVE TOLD YOU YESTERDAY.

Lelaki panas baran? So major turn off okay, not my type at all! Tapi kebanyakkan lelaki yang aku kawan semuanya baran. Alahai naseb lah weh. Hi lelaki baran, tumpang lalu dan selamat tinggal *lambai tangan*

Sekarang nie memang musim dimadu dan memadukan eh? Ya Allah sedih gila aku bila dapat tahu about someone yang dimadukan. How could you husband! You're so so so cruel! Damn! Puihhh -,- Dan kau perempuan, kenapa sanggup untuk dijadikan isteri kedua? Pernah tak kau fikir perasaan perempuan yang dimadukan? Weh babe, what comes up must comes down ah. Karma is always around us okay. Ingat tue.

Astagfirullah, amit amit jauhkanlah aku terjerumus di dalam keadaan macam nie. Ya Allah taksanggup aku :(  First or second wife, both will hurt. Hurt, its to deep at bottom of your heart. Perempuan mana yang sanggup dimadukan aite?

Lately nie fikiran, cara bercakap, kelakuan, semuanya berubah. Totally change. Mungkin faktor di tempat kerja dimana aku bercampur dengan hmpir kesemua golongan manusia. Tua, muda, melayu, china, mak orang, bapak orang, laki orang, pakwe orang, semuanya aku kawan. Mungkin sebab tue, aku rasa kematangan diri tue macam meningkat sikit ah. Eh? Lol.

I missing someone. Someone who have complete my life before, who always treat me like imma a queen, someone who always beside me in every single situation I've to face. Dear heart, why you're so clueless. He's already have a new girlfriend lah. Move on please.


Alahai, ada lagi gambar nie :') 

Tadi tetibe terdengar lagu terukir dibintang en. My God! Teringat aku dekat si pendek tue hahahaha. Weh bila nak karoke lagi? Wuwuwu


Jangan berharap terlalu tinggi terhadap sesuatu yang belum pasti kerana ianya kelak kan memakan diri sendiri.