Semalam.

Wuwuwuwuu lamanya den tak update blog. Eh? Hahahaha alaa busy ah kerja takde masa nak update *jeling mangkuk peter bbit*

Hari ahad haritue kan aku kerja balek pukul 6 then si keping tue ajak keluar en pegi karoke. Then I was like, hmmph orang penat ah bang! . . . Tapi time dea msg tue, dea dah on the way datang Air biru. Wtf, takkan aku nak tolak en.

Pegi karoke then jalan jalan tasik. Around pkol 10 baru balek. Penat okay. Sangat penat. Tapi iOkay. Hahahaha then tadi packing mangkuk macam nak guling guling jeh atas pallet tue weh -,-'

"Dutt, sane sikit kang abang tersalah ambik mangkuk." - Abang Fadil.

Hahahahaha kwangajar okay abang fadil nie! Don't get it? Yaww, to slow. Lampi ah!

Eh abang fadil cakap kalau nak pergi toilet jangan cilok cilok di sebalek pallets sebab takut kena langgar gengan forklift, tapi bagaimana pula dengan abang shin chan yang selalu bersembunyi di sebalek pallets?

Terkejut tau den pegi toilet then tetibe ade makhluk di dalam gelap gitu. Alahai abang shin chan, tanjat kita okay! Tapi, kite control cun jeh. Eh? Kite eh? Sound cute hahahahaha


Hi kami pekerja tasco. Kami kaya sebab dah gaji. Kami kaya hahahahaha

Nyirap betul aku dengan abang fido nie, notification facebook aku penuh semua gara gara dea. Oh bang siap kau tunggu nanti masa membalas dendam! *asah parang*