Tigabelas.

HI korang! HI korang! HI korang!

Harinie saya happy sebab harinie balek awal takde OT.

Harinie saya happy sebab dapat berbual bual dengan ayah.

Harinie saya happy sebab dapat makan nanti sama sama dgn ayah akak semua.

Tapi yang lebih penting harinie saya happy sebab. . . . . .

psst psst, sebab saya dah dapat gaji! Wuwuwuwuwu saya sangat suka okay. Sebabnya,

Ini gaji pertama saya, I mean memang lah sebelom nie penah dapat duet gaji, tapi en sayarasa gaji yang sebelom sebelom nie semua mcam tak memberangsangkan sebab saya bekerja maen maen.

Kejap kerja, kejap takkerja. Tapi dekat Tasco. Hmmph (Y) Alhamdulillah.

Lebih alhamdulillah bila, balek kerja tadi ayah saya bagitahu akak ipar saya dah masuk hospital. You know what? Dea kan pregnant so tgah nak melahirkan lah.

InsyaAllah selamat. Go kak go! Hai bertambah lagi bilangan anak sedara saya. Hi my niece and nephews! Say hi to moksue :P

So there, lepas nie takde ah aku nak OT. Ramai gila pekerja baru tadi, tapi alahai mak orang ramai -.-

TAKBEST AH TAKBEST WOI SILA BERENTI!!


This! Father to be. InsyaAllah :')