Sebelas.

Morning people! n_n

Actually en harinie eh no no no. Not today but yesterday, Oh God! Freaking tired you know?

Balek kerja around pukul 6 then malam tue pulek rumah aku ade kenduri en, yeahh takkan aku nak dok goyang kaki takpayah nolong en?

Dah lah badan penuh dgn habuk, bau asap kilang, rasa macam aku pegi kerja takmandi semalam. Seriously.

Semalam sebenarnya kenduri potong jambul anak sedara aku. Najieha and Zaqwan! Wuwuwwu melalak lalak si najieha rambut kena potong, wawan rilek jeh dea bkn ade rambut sgt pon. Hahahaha

So then, today is sunday rite? Yeah yeah yeah fucking tired sebab harinie pon kena kerja jgak. Nie semua gara gara nak kejar shipment maybe. Puihhh -,-

Aku ingat en nak pergi Indonesia ah. Tumpang kontena yang deaorg letak Paddington bear tue.

Siapa lagi sih mau pergi sama haku?! Hahahaha