Limabelas.

Aku nak jual bb aku lah. Anyone?

Act, aku macam hm ntah. Mcm takbest ah pakai bb! Hahaha

K dah aku nak cakap nie, bila aku tgok Vanila Coklat en, aku rasa macam "ayah orang nak kahwin, sekarang jugak! Sekarang!" Hahahaha, gatai! SEBAT MUNTUT!

Lately nie en, aku susah ah nak tidur lena, tidur tidur then nanti pukuk 3 4 aku terjaga and guess what? Aku takboleh nak sambung tidur aku. Takboleh :(

Naseb baek aku taktertidur dekat tempat kerja, kalau tak mesti deaorg pzcking aku masuk dalam kotak. Hikhikhik.

Okay nie bukan lawak. Seriously aku susah nak sambung tidur even sekarang pon aku taktidur lagi!

Dear eyes, please lets sleep. I'm tired enough you know? Pity me :/