Empat.

"Ayah, orang nak kahwin cepat boleh?"

"Calon ade?"

"Ayah lah carikkan, nanti boleh dapat husband gila sweet macam Amir dalam Vanila Coklat."

"Kau nie dah kenapa taksub sangat dengan cerita tue?"

"Ayah nie dah kenapa tahu tak Amir dgn Zara Vanila Coklat tue jadi trending dekat twitter?" -.-

Ini ah jadinya kalau terpengaruh dgn Vanila Coklat sampai abang aku merajuk gara gara takdapat tgok bola tv satu. Sorry bro. Sorry.