Somebody to love

Ewah eceh eleh title macam "Wah dea dah ade boy baru lah. Apa? Tgah falling in love? Sape dapat ganti tempat dea dalam hati kau tue Chot? Mana kau kenal dea?" Mesti korang tertanya tanya lebih kurang mcm tue lah kan. Apa? Takterlintas langsung pertanyaan tue? Sad life *acu pistol ke kepala sendiri* XD

Ekceli, today ai nak cakap pasal someone yang super duper awesome. Tahu awesome tue apa? Alaa awesome yang macam ai tue. Okay perasan *baling batu* Hahaha. Pada mulanya ai takkenal pon sape dea tue. Dea org mana semua. tapi, yelah sekarang dunia dah maju, segalanya berada di hujung jari anda. Ewah! So here, the story is begin.

Once upon a time, ai bukak laman sesawang Youtube. Ai saje jeh lah bukak Maria Elena punyi video tutorial pakai pashmina, then suddenly ai terperasan videa yang bertitle Masalah uploaded by Matluthfi90, 368 611 views and ai was like wooooa! ramainya yg view video nie. Pasai apa nie? So ai pon memberanikan diri utk palay video tue. Anddd hahahahahahaha that was my first reaction for the first video by Matluthfi yg ai tengok.

Takcukup dengan yg tue, ai selongkar lagi and keep watching his video and my father like "dik, gila dah ke ketawa sorg sorg?" How cares ayah? Hahaha. Banyak banyak vlogg yg dea buat, yg paling aku suka rant on lagu cinta. tapi aku taktau kenapa di privatekan atau mungkin......


There you go, nie lah mamat awesome yang aku sering perkatakan di twitter dan pesbuk. Hahaha jom ramai ramai rogol youtube tgok vlogg dea XD 

So dear ML, keep it up doing your vlogg. Semua org suka tgok awak di laman sesawang youtube dan kepada kaki porno, ai think you should try watching his video. Lagi bermanfaat daripada kau tgok porno porno tue. Opssss!

- The End -