Unknown

Boy, can youu just understand that you're really mean to me? Nak saya bagi tahu apa specialnya awak? Tolonglah, benda tue takperlu :') Past is past. Thats what you said. I'm okay, that what is wish right now.


yess. sometimes imma a very strong girl, but sometimes..

Kk tetibe macam nak jiwang en? Hahahaha broken heart abes :/ Tapi, mana boleh aku biarkan benda nie memonopoli perasaan dan mood aku. Another four papers that I need to 'hadap'. Seriously, aku taksabar nak tunggu 5 Dis 2011. That day would be my last day wearing kain biruuu, baju kurung and my tudung yang lengkap dengan lencana. Yesss. I'll count on you 5 Dis ;)

Esok Addmath, woooooo bestnyaaa n_nv. 2 jam setengah apa aku nak buat ek? Plan malam nie :D Aku berharap gila boleh lulus dgn cemerlang subject Cikgu Suhaila nie. Then Khamis paper Science. A+ pleaseeeeee :* Thennn takde paper seminggu and yess time for berfoye-foye hahahaha. Padahal lepas cuti seminggu tue ade lagi 2 paper. Alaaa ileks ah, Perdagangan dengan Account jeh. Chill okay chill >.<

Masuk 6 Dis.....Aku akan buat jualan amal depan rumah aku. Aku nak jual semuaaaaa buku-buku aku. Bhasa Melayu, English, Mathematics, Sejarah, Pendidikan Islam, ICT, Perdagangan, Account, Addmath and Science books aku kepada sesiapa yg berminat XD Sekarang pong aku dah start kumpul buku-buku tue semua. Takpon, aku nak jual dekat TORAN TORAN tue. Alahai toran pon taktau. That men yang selalu "beli surat kabar lama, betri lama" Hahahaha.


I'm force to fake, a smile a laugh everyday of my life - Kelly Clarkson, because of you :')

Pastue, disebelah malam, aku nak suruh perumahan aku tutup lampu semua. TNB pleaseeeeee :> Sebab aku nak bakar pulak baju, tudung, kain sekolah, baju koko, baju kadet, baju rumah sukan, semua warna aku ada okay. Merah, biru, hijau, KUNING. Aku nak bakar sekali kertas kertas peperiksaan SPM 2011 yang terukirnya tulisan ku di dalamnya. Barang sekolah mcm pensil pemadam semua tue pula akaan aku wariskan kepada anak anak sedara aku. Tue pong kalau deaorg nak. Kalau tak, aku jual balik dekat Kiang Pusat Bandar. Boy, iloveyouseriously *tetibe

Sebenarnya, aku mencuri masa stdy addmath aku utk hapdet blog nie. Lame der takhapdet. Induuuwww :* Buku addmath aku jeling jeh dgn mata kasar. Sorry bebi satgi kite sambung omen balek. Okay guys, I have to stop here. Aku nak pegi berguru dgn abang ipar aku nie. Wish me luck guys. Me love youuu.


I'll be more fine when you're here besides me :') I wish.