Pathway to SPM :*

Peperiksaan Percubaan SPM 2011


6 Sept 11 - B. Melayu Kertas 1 dan Kertas 2
- Alhamdulillah, semuanya aku boleh jawab. Thanks God ;') Cuma, ade kemusykilan. Tema Melunas Rindu karya Hartini Hamzah yang sebenar benarnya apa? Any answers? *dilemma. Nine papers more. Hopefully mcam harinie, tersenyum jeh aku jawab paper. Hihi Alhamdulillah.


7 Sept 11 - English Paper 1 and 2
- Today, like yesterdayI feel comfortable with the very question.Unfortunately, I'm lack of time when making an essay question section A. Maybe I spent considerable time in section B. But, Thank God I managed to finish both parts in a timely mannerI just bit panic *menggelasor. Hihihi


8 Sept 11 - Pendidikan Islam Kertas 1 dan 2
- Harinie, errrr susahlah soalan dea! bila check balek, ya Allah bnyaknya salahhhhh >,< dah lah aku aku score PI utk A. Tapi bila dah jawab, pfttttt lari dah target aku -.- Ya Allah mintak2 lah ape yg aku buat dekat paper 2 tue betul :') Guys, please pray for me :) Ayah belikan pin matrix, yahooooo! Taksabar nak log in masuk matrix. Hiii. Esuk, Sejarah. Hooooo taktau nak bace ape. Tggu msg budak2 niee :D Spot2. Okey hope esuk lagi baek dari harinie. Aminnn :)


9 Sepy 11 - Sejarah Kertas 2 dan 1
- Huurrr, kertas 2 sumpah sorry dekat cikgu maznah sebab buat 4 4 soalan esei. Tapi setiap soalan cuma 3 jeh isi yg ade. Pastue Aku bnyak jawab soalan KBKK jeh, tue pong banyak meleweh. Sorry cikgu saya lupaaaaaaa :'( Utk paper 1 alhamdulillah senang. Esuk takde  paper, gilaa ape hari minggu pong nak exam? Haha okey get ready Mathematics paper for this monday. Harap2 dapat buat kali nie, mklumlah bak bak kira nie aku ke ____ sikit.


12 Sept 11 - Mathematics Paper 1 and 2
- Alhamdulillah, taksusah mane. Masih mencapai tahap yg aku boleh jawab. But, ishhh nyirap aku. Takreti nak nyempat cikgu yg kutip paper tue. Haa takpasal pasal maen tarik tarik kertas tadi. Kalau koyak paper saya acane cikgu? -..- Ish sabar sikit lah, laen kali kutip kertas ikot angka giliran boleh? Aku tahu lah aku dduk belakang sekali, nak ambik aku pnye dulu :/ . Sabar Chot sabar, kau tue tengah trial. Sabar. Okey esuk paper Science, takde pong bagi soalan spot :( Takpe Chot kau boleh <-- kate2 semangat utk diri sendiri muehehehe.


13 Sept 11 - Science Paper 1 and 2
- Hm acane ek nak ckap? Senang taksenang susah pong taksusah lah kan. K tipuu paper dua dea sangat susah manakala paper  satu mencabar akal dan minda. Smpai tak sempat nak tidur. Hm aku hm sedih weh. Malah sgt sedih. Subject harapan nie. Ya Allah :( . Pastue, tetibe cikgu ckap Khamis nie trial ICT? What the heck? -.- Gua takready lagi lerr brader. Eishhhh


14 Sept 2011 - Additional Mathematics Paper 1 and 2
- Hihi addmath, kiteww suke sgt :3 Hi addmath, kite taknak markah banyak. 20 pong jadi ler. Tapi kalau lulus tue lagi ler. Kenapa aku tekan tekan calculate asik keluar MATH ERROR jeh? Ingat dah omel lah? -.-


15 Sept 2011 - Information Communication Technology (ICT)
- Haaaa takpyah cakap ler, memang aku takbace. Ape yg aku belajar, ape yg aku fokus dkat kela jeh bekalan aku masuk ke dewan peperiksaan. Hurr tawakal jeh. Susah. Slah aku sebab takbaca. Hopefully aku lulus. Yess memang aku target lulus jeh *Putus harapan.


20 Sept 2011 - Prinsip Perakaunan Kertas 1 dan 2
- Hai Akaun. Akaun kali nie nak kata mencabar sgt hm taklah kot. Masih mencapai tahap yg aku boleh jawab lagi dan aku takhantar kertas kosong :3 Bangga sat. Hopefully, akaun aku lulus. Yelah lulus jeh weh. Aku dah tahu markah markah exam aku and you know what, sangat sangat mengecewakan aku. Tinggal nak hentak kepala dekat dinding jeh -.- *Aku dengar cerita akaun cikgu perdagangan aku yang tanda. What theeeeeee?


23 Sept 2011 - Perdagangan Kertas 1 dan 2
- Harinie paper terakhir. Yeayy soalan dea senang! Kalau dah paper yg last last mesti rasa macam alaaaa ileks lah dah nak abes trial pong. And padahnyaa aku takbaca apa apa pong. Bace. Tapi lagi 25 minit nak masuk dewan. Omel kan omel kan? Syazwan, terima kasih :>


Cukup sepoloh subject kan? K aku mana ada drop mana mana subject okey. So, trial dah abes. Tunggu result keluar. Hm aku taknak dah target ape ape. Ape yang aku dpat tue, aku bersyukur jeh lah. Hopefully Akaun akau lulus. Pleasee jgn pecahkan record aku. Aku takpenah fail akaun eh. So Cikgu Asmaria, please please please. Sabar eh tanda kertas saya? :* K aku memang target addmath jeh lah yang fail. Yg laen please jgn tmbah dakwat merah lagi eh? Eh kite tukar lagi lagu blog ^^


#Lagi err berapa hari ek? 52 kot. Haa dah dekat sangat dah SPM tue. Hi SPM come to me :*