Trial - Try, trying, *tired <-- tetibe

Hii korang ;)

Mood raya ade lagi tak? Kalau ade jemput datang ke rumah. Tapiii, bagi pelajar pelajar SPM 2011, anda diharamkan utk datang ke rumah hahaha. Tunggu trial abes, nak bertafakur dekat rumah pong boleh ;)

Utk korang yg akan menduduki peperiksaan percubaan SPM 2011 esuk *korang eh, bajet mcam aku nie bukan calon SPM -..-. Sambung, untuk korang, masuk aku Semoga Berjaya lah. Korang buat betul2 eh, takkan lah dua tahun kite belajar, result kite nak ke parit kannn? So, esuk jangan tidur dlam dewan pekse, agak2 rase macam nak tetidur, bangun pastue buat2 bersilat. Comfirm takngantuk lagi, mane taknye, sudah pasti satu dewan tue nanti akan mentertawakan kau apabila kau buat aksi yg serta merta mcam tue, mesti deaorang terpikir exam ke kenduri kawenn?

Dalam dewan nnti, bace lah ape2 surah yg boleh menenangkan perasaan, aku tahuu nnti mesti ramai yg nervous kan. Kalau tak nervous tuee mungkin adrenal gland dea tkmerembeskan hormon <-- terkeluar pulak bab science, sorry sorry. Pastue pastue, jawab paper nnti bace soalan dulu, jgan syokk sendiri, jgn gelabah sangat. Soalan nak laen, kau bedal jawapan laen. Haaa rugi markah kau tahuu.

Thennn, jgan lupa utk check jawapan korang utk kali terakhir. Make sure jawab semuannya okey? Jgn lupa jugak tulis name and angka giliran korang. I/C jgn lupa bawak, cikgu Maznah cakap kalau takbawak I/C, bawak duet raya banyak2. denda katanya.

DO NOT OPEN THE PAPER AS YOU TOLD TO DO SO

JK089A077 
Goodluck semua. All the best, wish me luck okey. Amin ;')

#Tadi pergi bank, untung lerr korang duet raya dapat pegang pergi joli sakan. Duet aku, dah selamat dalam bank. Btw, abang bank tadi hansome lah. Sumpah taktipuuu. Ayah, thanks hantar pergi bank and pergi Kiang *beli barang nak trial lah katakan, belanja orang Cheesy wedges wooo sodapp. Thankyouuu eh ayah iloveyouuuuu :*