Melecet kaki -..-

Hai korang, Selamat Harii ....

Aku taknak wish duluuu, ade bende aku nak cerite Hihi ;) . Okey semalam 27 Haribulan 8, yeahh aku pegi Jusco, nak pegi beli baju raya katanyee, tapi, hurrrrr

Aku, syaer, haikal, omei *syain. Hihi 5 orang jeh, takbest. Pai takdeeee, black datang kejap jehh :( . Apesal tah Pai balek kampung awal2, bukan boleh scan ponnnn >,< Firstly, kumpul kat PB then naek bus pegi  jusco. Dah smpi Jusco, pehhh ramai orang boleh? Nak muntah aku tgok manusia yg sibuk membeli belah. Smpai dalam pkol 1 camtue pastue pegi tgok wayang. Under eighteen. Haha. Kiteorg plan nak tengok Final Destination 5. pilihan akuu ^^ . Selalunye, kalau ade Pai dgn Black, memang deaorg lah yg pegi beli ticket, badan deaorg kan mcam brader brader. Nak harap Syaer dgn Haikal? Choi memang tak lepas :D HAHA

Then, kiteorg pegi 5 orang jeh kan, dah takde sape lagi nak pegi beli so terrrrpakse lah suruh Syaer dgn Haikal. Terrrr okey. Haha. Dah lah tgok Final Destination 5. Dah comfirm2 under eighteen. Kaka tue tgok badan Syaer jeh terus "sorry dek cerite nie under eighteen" HAHA kesian siak. Sorry Syaer badan kau taklepas! :P . Then, naseb baek Black dgn Ivan ade dekat Jusco. Kiteorg suruh dea belikan ticket. Dah dapat semua pastue time nak masuk tue, Omei, Syain, *Syaer paling mengel haha, mane takmengel under eighteen kn. Then, aku dgn haikal hulur ticket naseb baek lepas ;) Yg lagi 3 tue berlari lari masuk, mengel abesssss :D

Final Destination 5 superb boleh, nak jeh aku jerit2, tapi ramai orang malu ah aku :/ Seram weh. Pastue dah abes tgok cerite tue, mula lah pencarian baju raya. Choi, tkde yg menarik perhatian aku langsung siak, teman Omei carik dress smpai melecet kaki aku. Last2 takbeli siot -.- Aku pegi sane, rupenye beli baju angry bird jeh. Apesal semua mata aku tgok baju takcantik, masuk PDI gila ramai orang, malas nak beratur kat kaunter tue keluar terus. Dah teman Omei beli beli tue semua, jumpe lah balek Si Laki2 nie. Plan nak buka dekat Ayamas, pastue dah di booking, choi -..- Lastly buka dekat foodcourt jeh. Dah siap makan semua, keluar jusco carik teksi, RM 30 kena nak balek pasir gudang. Nak buat mcamne, dah malam so terpakse lah naek. Smpai rumah. Tapi, misi aku takberakhir lagiii. To be continue ....


--> Aku, Syain, Haikal, Syaer, Omey :)


Final Destination 5 <3


Syaer tetidur nak tunggu buka :D

Lepas dah smpai rumah, dlam pkol 9 cam tue, aku keluar carik baju raya, dgn family aku pulakkkkkk :) Pegi Pan. Bapak lagi ramai siakkkkkkk -.- Aku mcam What the heck? Ade artis datang ke ape? Dahlah sesak ish. Bila pikir balek, adat lah. Kate rayaa kann? Shawl, baju raya satu. Okey cukup, kaki aku taklarat dah sebenarnya nak jalan. Baju dea mahal boleh? Tapi aku carik baju raya pon, sedapkan hati jeh. Sebab malas lah aku nak raya :/ Pkol 3 lebih pagi baru aku balek, melayan kerenah kaka kaka aku. Choii nak meletup kaki, non stop jalan semalam -.- Balek terus tidur, pkol 11 aku baru bangun XD

Okey dah penat aku menaip, bercerite. *act aku takde moodlah. K Assalamualaikum ;)