#tetibe

Hii. Assalamualaikum.

Harinie tersentap sikit dengan cikgu ICT, nmpak macam aku takamanah. ktakpe sorry cikgu. cool babehh. 

Harinie hari Isnin right? So cam biasee bangun pagipagi mandimandi and siapsiap. So dah siap semua aku pn pegilah salin jadualkan, kemaskemas beg nak pegi sekolah. Jam menunjukkan pkol 7 dah. 

Bukak buku kecik aku, buku dari hadiah pelajar cemerlang 2010 #kbelagak -.- . Dekat buku tue tersimpan jadual aku. Jadual kelas 5IT1 tercinta. Pastuuuee....

Aku terselak page terakhir, means kulit buku tue. terselit name tag kau. MNA. Name tag yg pada suatu ketika dulu kau bagi kat aku, konon takbagi aku lupa kau :/ . Tetibe aku teringt kau, terflashback kenangan kite :') . Aku rinddu kau, tapi aku taknak ngaku, kann hebat kan aku? Hohh. 

Kau ade texttext aku, callcall aku. tapi sayang, aku hanya mampu membaca msg kau dan melihat number kau tertera di telefon zaman yunani aku. even aku dah buang number kau dalam phonee aku, but almost two years number kau kat phone aku, tipuu kalau aku takingat. Tapi sayang, kau buat pasai sikit jeh, abes semua kepercayaan aku dekat kau. aku tahu kau baek, baek sgt :')

Aku tahu, kalau kau jahat, dari dulu kau dah boleh tinggalkan aku. Aku takbaek utk kau, aku kuat maki kau. bodoh, sial, babi semua dulu selalu bermaen dibibir aku utk marah kau. tapi kau? watlek jeh kan. Sebab kau sayang aku. aku tahu, lelaki biasanya kalau dah kena maki dengan perempuan, for sure angkat kaki dah kan? tapi  kau tak. kau sabar dengan peragai aku. Kkau memang terbaek pernah aku jumpa :) . Aku teringat kenangan kitee. banyak sangattt, takterhitung berapa banyak, yg manis ade yg pahit ade yg kelat ade senang citer kalau buat kopi tueee, semua rasee ade. Indah. sangat indah. 

Tadi kemaskemas kotak kau, banyak benda dalam tuee. paling banyak tiket wayang lah kan, macammacam citer kite tengok. kebanyakkannya semua kau yg keluar duit. time aku nak keluar duet aku kau cakap "eh takpe bie simpan jeh duet awak tue" . wayang apaling mahal aku penah tengok dengan kau cerita hantu korea yg 3D tuee kan. 2 org sampai RM44, means sorg RM22. aku nak bayar balek, kau cakap takpee. k kau memang baek hati. kau selalu manja kan aku. evenn nak pegi ambik tisu nak lap mulut pn kau ambik kan. aku nak beli apeape pn kau yg belikan, kau tolong bayarkan. nak naek bas kau takkasi. kau takut aku taksampai rumah, kang ape kau nak jawab dekat En. Mashirun kann. Sanggup hantar aku balek. yess aku nagaku aku dah terlampau dimanjaa kan. And now kalau kau suruh aku naek bus sorg2, memang takkan aku naek. takut. takut taksampai rumah.

Kat dalam kotak tue jugak, ade bnyak penutup aiskrim cornetto show your love tue. duluu asal kau balek dari asrama tercinta kau tuee, mesti kau akan datang rumah semata-mata nak bagi aku askrim tue, alololo sweet kan? :') . Takcukup dgn askrim, kau belikan aku choclate sebab aku kan hantu choclate. kau pn paham dgn aku, asai keluar jeh nak balik tue msti ade choclate kat tangan aku, tak choclate askrim Mcd Flurry Oreo tuee. Kalau pegi PB, taksah kalau takbeli. kadang-kadang duet aku. Dan selalunya duet kau. Baeknyaa hati kau. 

Tapi tuee duluu, sejak sebulan yg lepas, aku dah start benci kat kau. satu persatu rahsia terbongkar. kau pn watlek jeh dapat tahu aku keluar dengan someone, kau takmarah. yelah macam mane nak marah kalau kau msg aku takreply, call aku takangkat. kesian kau. 2 minggu cuti haritue kau balek sini macam tunggul dah kan? ajak keluar aku taknak, semua aku taknak. tapi aku pelik, kau takde pn makimaki aku. paling kasar kau cakap kau aku tue jeh. aku selute kau. tapi sorry aku taktahan dengan kau. kenapa tah. padahal kesalahan aku lagi besar nak dibandingkan dengan aku. aku memang takadil. sorry. 

Aku rasa aku taklayak utk kau, so lebih baek aku lepaskan kau pegi, daripada dngan aku kau terseksa, takbahagia. kau boleh carik kebahagiaan kau dengan yg laen. aku lepaskan kau bukan kerana org ketiga sama ade her/him. mungkin ade yg ketiga, tapi tue dari pihak kau. Aku takmenyalahkan kau. kau berhak dengan si dea. aku harap, dea bgi kau layanan yg baek, takseperti aku. I'm sorry boy, i can't :(


lepasnie, aku akan pasti kan name tag kau takde dalam buku tue lagi. no wonder lah aku teringat keu jeh :/


#sorry entry panjang berjelaa, sekian.