Hii 7 July 2011

Hii, hariniee 070711 kannn? Hok, lagi sebulan jeh nak 2 tahun. Tapi, dah takde rezeki kan? Eh sorry lah lately nieee asik update psai kau jeh.

Doh, aku igt deaa nak msg aku, wish ke apeape ke. Ruparupanya takdee, takpatut aku mengharap deaa msg kan? KK sorry lah weh. Mybe kau dah lupaa kot.

Today, one year with eleven month day. But unfortunately, there're nothing. Empty. Hope you happy there boy 
:')

Mungkin kau lupaa, tarikh keramat kita dulu, 070809. Cantik kan kita pilih tarikh? Hokk tapi tue dulu. 2 tahun lepas. Tahunn lepas, kita just wish-2 jeh. Sebab kau dekat asrama tercinta kau, balek baru celebrate. Tahun nie? Takde apeape, no wishes. 

It's okey. Kan aku dah kuat sekarang. HARHARHAR :D. Aku tgah belajar utk takmencintai dirimu lagi. Walaweh berfeeling plak aku malam niee kan. HOKHOK. Hope you happy there :)
Niee kalau awek kau tgik, jealous bai HAHA

#Brader, asgment guaaa da siap semuanya! Gua nak bakar PC rumah gua. HAHAHAHAHA :D