Sisteerr lagi kau -.-

Hai kawan,

Harinie ade waktu Pendidikan Islam, ofcourse aku suke, sebab dapat jmpe Ustaz, lagilagi harinie belajar psal Kahwinkahwin tue, amboiiii, berdekah aku teguk bdakbdak kelas aku ktawe biler Ustaz menyentuh psal Makcik dah monopouse yg takde haid lagi, bergerakgerak jeh badan si Haikal tue aku tgok. hahaha

Okey melewehh berbalek kepade tajuk entry aku . Harinie aku penat \aku tipu sebabnyer tiaptiap hari aku penat sebenarnyer/ . tapii tadi, disebabkan dah 3 hari tak online FB, so aku pn online lah . balek sekolah terus online \takpe exam lmbat lagi. kpale otak lahh/ haha . then ade lahh sorang budak nie IM aku , he said "hye sista", okey takpe lah kan . then dah lame IM baru aku terpikir utk tnye dea umur bape, then dea menjawab "umur adek 17 lahh", bhaha berdekah boleh tak ? dea tak tau ke aku nie pn sebaya dengan dea ? pnye lah pggil aku kaka . aku pnn ingatkan umur dea bawahbawah aku kann .

Bile aku ckap umur kiteorang same, pehh belagak taknak percaya. haihh degil budak nie. dea ckap aku tipu sebabnyer muke aku nampak mcam kaka kaka . hahaha . Muke mature katenyer. \mature sangat ea/ haha . Eh budak, jgan nak bajet mude yee dengan aku :P, hahaha. Budak, umur aku baru 16 tahun 7 bulan lahhh -.-, bukannye 19. Okey lepas nie aku pegi ambik gmbar sambil maen gelongsor ea dkat taman, baru nmpak adekadek kan ? = =,

Aku budak sekolah
Aku budak sekolah
 Aku budak sekolah !