Markah -__-

K haritue ade exam kan ? selase till khamis . kecewe boleh tak dgan result aku ? sumpah mcam haram markahmarkah aku semua . act , baru 2 jeh yg aku tau . tapi , aku yakin giler exam kali nie markah aku drop abesabes lahh . kalo bapak aku tau , for sure aku kne kuatkan fizikal nd mental aku . tue kalo ayah tau . cube bayangkan kalo abangkaka aku tau ? memang aku pkai ear plug nnti .


Prinsip Akaun : failed *markah tau tau bape (yakin yg aku fail sebab pelajar cemerlang pn dpat 45 jeh --.

Science *yg nie aku nyirap abes : 45 %


okey sekarang boleh lah korang ketawe lajulaju dengan result akuu \cepat ketawe aku dah bagi kebenaran -__-/ . Tak sabar aku nak dpat paper Additional Mathematics . kotkot ade peningkatan ke kann ? Exam lepas aku dpat 8% , so yg kali nie aku target extra sikit . 12% . Asal ? nak gelak lagi tengok markah AddMath aku ? gelak lah weyy , gelak smpai lebamm ! HAHAHA \amboiii, gelak sakan nmpak wey ?/ . Okey aku dah malas nak membebel banyakbnyak kthxbai :)


*Opah tak masuk tadi time Bahasa Inggeris , gembira sakan budak kelas aku . hihihi


everything will be okay in the end .

if it's not okay , it's not the end .


My mistakes , i'm wrong . i'm sorry . ilovebothofyou :')