Him, aww!

helo peeps,

harini, nak pegi date dgan kawankwan, tapi nak update blog utk seseorg, takot dea merajuk.

Biyy, awak jgan merajuk dgan saya k? saya pegi kejap jeh. awak pn tgah bz skrg kn? jgan nagesnages ea kite tak text, nnti dah balek saya text awak, alalala jgan lah biyy. saya sayang awak sorang jehh. nie bukti cinta saya kat awak. g\dah jangan nages ea :*


Dah biyy, senyum sikt :], alololo omelnyer awak senyum maca tue biyy , hiihihi. korang jgan jeles tau, eh biy semalam awak nyanyikan lagu Just The Way You Are tue kan isyyy terharru gila lah!

\biy mlam nie nyanyi lagu Marry You plak ea/ hahahaa. wait, Bruno Mars, can you catch a Grenade for me ^^