Assalamualaikum , hai . hari nie kan , last day kite kat uma . esuk dah nak berangkat pegi camp dah . and di sebabkan hari terakhir hari nie kat rumah , aku pn mengabeskan lahh mase teguk cd kan . then tetibe tergerak plak hati nie nak teguk cite hindustant . wewittt :* . haha . kau tau aku teguk cite ape ? Kuch Kuch Hota Hai ( something happen inside heart ). Dah lame doh citer nie , since 1998 kot . aku baru 4 taun time tue . old school ark ? HAHA . okey jum tgok synopsis dea . aku crik dkat pkcik google then copy paste !


Anjali Sharma (Kajol)is a tomboy, and is very friendly with the local casanova Rahul Khanna (Shahrukh Khan). She thinks that Rahul will eventually fall in love and marry her. Things seem to be going according to plan, then Tina Malhotra (Rani Mukherji) enters their lives, and Rahul falls head-over-heels in love with her, and marries her. This breaks Anjali's heart and she leaves to go and settle far away. The marriage of Rahul and Tina results in the birth of baby Anjali (Sana Saeed), and due to complications following the birth, Tina loses a lot of blood and passes away, leaving Rahul devastated. Anjali Khanna grows up, and finds out that her mom had left her some letters to read, and she does so, and finds out that her dad may have been in love with Anjali instead without realizing it. She then makes attempts to make both of them meet again. She does locate Anjali, only to find out that she is to marry Aman Mehra (Salman Khan) shortly, and Rahul and the heartbreak she suffered is history. 

Aku bagi 9 darpda 10 bntang doh dkat citer nie . superb lahh ! aku teguk dgan penuh perasaan kan dari pkol 12.30 sampai 4 ptg , see ? lame kan ? 4 cd beb . bapak aku dah ngamuk dahh . dea nak tguk tv aku tak bgi . haha sorry sayang :* . ending dea kann , sdeh siak aku . aku hmpir menitiskan air mata tau . tapi , aku control sbab tetibe abang aku balek . aku rase kalo dea tak balek , banjir rumahh aku . HAHA .  

"menyatakan ape yg gembire di dalam hati akan membuat kan orang laen menderite , tapi kalo kite tak bgtau ape yg ade dalam hati , kite yg akan kecewa" . palam an aku ? bapak lahh , hiiihii . act , aku dpat katekate nie sebabb tguk citer nie lahh .  

aku nak share dekat korang lagu dalam citer nie yg aku suke , tipuu lah kalo citer hindustant takde nyanyinyanyi kan ? lalala ~


nie yg terbaek aku jmpe kat youtube . 

aku rilex jer tguk hindustant , kain baju aku takk kemas lagi , esuk awal pagi lagi dah nak berangkat . haihhhh -,- . rase malas plak nak pegi , dgan hw aku tak siap . mampus aku naek sklahh nnti . cikgu ida , hari isnin nie saye cuti ye ^^ . okey chaw kemas baju :)