HEAD VS KEPALA ==,

tadi kan time math kat sekolahh an , kteorg kne salin note kat whiteboard , thee aku nie dahh lahh tak nampak sgatt kan . thenn wann yg kat depan tue bolehh plak KEPALA dea goyanggoyang , da lahh kepale besaq! haihh --, .

thenn aku pn menjerit lahh '' wehh wan ! kepala kau tue tepi sikit lahh ! '' dalamm nada nak mengamuk , da lahh pnass kan . sekalii ckgu Azawana yg tgah lalu lalang tenguk pelajar dea datang tempat aku smbil merangkull leherr aku dan berbisik ,

'' awak jgan ckap kepala , budak laki nie pk laenn nnti . awak suro jer dea ke tepi . jgann ckap kepale '' .

Nahhh ! terkejott akuu . korang phamm tak mksud ckguu tue ? selame nie aku rase takde pnn ckguu yg ckapp mcam tue . lgpnn bdak laki niee takde pn nak huahua time aku ckap kepala . tapi takpe . ckgu mempnyaii pndangan masingmasing . hahaihhh , lepas dea ckap mcamm tue aku terus gelakgelak , tak tauu nape , mkneenyer lepas nie da tak boleh ckapp kepala lagi lahh kan ? cakap head plak . bolehh tak ckguu ?